Blogoverzicht

Wat te doen in Connecticut, Verenigde Staten

Connecticut, bekend om zijn rijke geschiedenis, schilderachtige landschappen en levendige cultuur, biedt een groot aantal activiteiten voor alle soorten reizigers. Of je nu van geschiedenis houdt, graag buiten bent of van eten houdt, er is voor elk wat wils in deze kleine maar diverse staat. Hier vind je een aantal van de beste activiteiten om te doen in Connecticut, inclusief een aantal fantastische campings waar je tijdens je bezoek kunt verblijven.

must visit

Derk
19 mei 2024

V

Verken de natuur

Connecticut is een toevluchtsoord voor buitenliefhebbers met zijn weelderige staatsparken, prachtige stranden en schilderachtige wandelpaden. Als je van kamperen houdt, biedt de staat tal van campings waar je in contact kunt komen met de natuur.

Acorn Acres Campground in Bozrah is een uitstekende keuze voor gezinnen. Deze camping biedt een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, waaronder zwemmen, vissen en wandelen. U kunt ook genieten van een spelletje minigolf of ontspannen bij het kampvuur.

Voor een luxere kampeerervaring kun je een verblijf op Aces High RV Park in East Lyme overwegen. Dit RV-park biedt volledige aansluitingen, een verwarmd zwembad en een clubhuis. Het ligt ook in de buurt van een aantal van de beste attracties van Connecticut, waaronder Mystic Seaport en de Essex Steam Train.

Als je op zoek bent naar een rustieke kampeerervaring, dan is Charlie Brown Campground in Eastford een goede keuze. Deze familiecamping biedt een vredig toevluchtsoord in de bossen, waar je kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur.

Bezoek historische plaatsen

Connecticut is rijk aan geschiedenis en een bezoek aan de historische plaatsen is een must. Van het Mark Twain House in Hartford tot de Mystic Seaport, er is genoeg te ontdekken. Mis de kans niet om de Yale University Art Gallery te bezoeken, met een indrukwekkende collectie kunst uit de hele wereld.

Geniet van de culinaire keuken van Connecticut

De culinaire wereld van Connecticut is divers en overheerlijk. Van boerderij-restaurants tot visrestaurants aan de kust, er is voor elk wat wils. Mis de kans niet om de beroemde New Haven-stijl pizza, ook wel bekend als "apizza", te proberen.

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de buitenlucht, historische ontdekkingen of culinaire hoogstandjes, Connecticut biedt een schat aan activiteiten om je bezoek onvergetelijk te maken. En met campings als Acorn Acres, Aces High RV Park en Charlie Brown Campground heb je een comfortabele plek om uit te rusten en te ontspannen na een dag verkennen.