Blogoverzicht

Kamperen in Kentucky, Verenigde Staten

Kentucky, de Bluegrass State, is een verborgen juweeltje in de Verenigde Staten. Kentucky staat bekend om zijn gevarieerde landschappen, rijke geschiedenis en zuidelijke gastvrijheid en biedt een overvloed aan activiteiten voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Van het verkennen van het langste grottenstelsel ter wereld tot paardenrennen, bourbon proeven en kamperen onder de sterrenhemel, er is voor elk wat wils in Kentucky.

must visit

Linda
13 december 2023

E

Een van de plaatsen in Kentucky die je beslist moet bezoeken is het Mammoth Cave National Park. Dit park is de thuisbasis van 's werelds langst bekende grottenstelsel en biedt rondleidingen die je meenemen in de ondergrondse wereld van stalactieten, stalagmieten en fascinerende geologische formaties. Voor liefhebbers van het buitenleven biedt het park ook mogelijkheden om te wandelen, fietsen en kanoën.

Na een dag verkennen is er geen betere manier om tot rust te komen dan door je kamp op te slaan op een van de beste campings van Kentucky. Cave Country RV Campground is een uitstekende keuze. Deze camping ligt in Cave City en biedt volledig uitgeruste staanplaatsen, een zwembad en een gunstige ligging vlakbij Mammoth Cave National Park.

Voor degenen die graag een rondje golf spelen op de camping is het Diamond Caverns RV Resort & Golf een perfecte keuze.

Een andere fantastische optie is Singing Hills RV Park and Campground. Singing Hills ligt ook in Cave City en biedt een rustige, gezinsvriendelijke omgeving met tal van voorzieningen, waaronder een speeltuin, een zwembad en een visvijver.

Voor degenen die graag een rondje golf spelen op de camping is het Diamond Caverns RV Resort & Golf een perfecte keuze. Dit resort ligt in Park City en biedt een 18-holes golfbaan, een zwembad en full hook-up staanplaatsen. Bovendien ligt het op slechts een klein eindje rijden van de Diamond Caverns, een prachtig natuurwonder dat het ontdekken waard is.

Natuurlijk is een bezoek aan Kentucky niet compleet zonder een paardenrace bij het iconische Churchill Downs of het proeven van de beste bourbon ter wereld op de Kentucky Bourbon Trail. Of je nu een natuurliefhebber, een geschiedenisfanaat of een sensatiezoeker bent, Kentucky heeft een activiteit die je bezoek onvergetelijk zal maken.

Dus pak je koffers, boek een camping en maak je klaar voor een avontuur in het hart van de Verenigde Staten. Kentucky staat klaar om je te verbazen met zijn natuurlijke schoonheid, levendige cultuur en warme gastvrijheid.