Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Wat te doen in Colorado, Verenigde Staten

Nancy
3 juli 2024
Colorado, gelegen in het westen van de Verenigde Staten, is een staat die bekend staat om zijn gevarieerde landschappen van dorre woestijn, riviercanyons en de met sneeuw bedekte Rocky Mountains. Deze staat biedt een overvloed aan buitenactiviteiten, waardoor het een perfecte bestemming is voor alle soorten avonturiers.
Lees meer

Wat te doen in Wiltshire, Verenigd Koninkrijk

Linda
28 juni 2024
Wiltshire, gelegen in het zuidwesten van Engeland, is een graafschap vol historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen en een veelheid aan spannende activiteiten. Van de eeuwenoude stenen van Stonehenge tot de prachtige tuinen van Stourhead, deze charmante county heeft voor elk wat wils.
Lees meer

Dingen om te doen in Corfu, Griekenland

Nancy
26 juni 2024
Als je van plan bent om naar het prachtige eiland Corfu in Griekenland te gaan, dan staat je iets moois te wachten. Corfu, bekend om zijn prachtige stranden, weelderige vegetatie en rijke geschiedenis, biedt een overvloed aan activiteiten om je bezoek onvergetelijk te maken. Van het verkennen van de oude stad tot het genieten van de lokale keuken, er is voor elk wat wils.
Lees meer

Wat te doen in Zuid-Holland, Nederland

Gertjan
24 juni 2024
Zuid-Holland, een provincie in Nederland, is een schatkamer vol spannende activiteiten en schilderachtige landschappen. Van historische windmolens, charmante grachtenstadjes tot bruisende tulpenvelden, Zuid-Holland biedt een overvloed aan ervaringen die tegemoet komen aan de interesses van elke reiziger.
Lees meer

Kamperen in Tennessee, Verenigde Staten

Linda
21 juni 2024
Tennessee, een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige muziekscene en gevarieerde natuurschoon. Van de levendige stad Nashville tot de prachtige Great Smoky Mountains, er is een overvloed aan activiteiten om van te genieten in deze betoverende staat. Hier zijn een paar van de beste activiteiten om te doen in Tennessee.
Lees meer

Dingen om te doen in Centre-Val de Loire, Frankrijk

Nancy
19 juni 2024
Centre-Val de Loire is een regio in Frankrijk die rijk is aan geschiedenis, cultuur en natuurschoon. Het is een bestemming die een verscheidenheid aan activiteiten biedt die inspelen op verschillende interesses en voorkeuren. Of je nu van geschiedenis houdt, van kunst, van eten of van avontuur in de buitenlucht, Centre-Val de Loire heeft je iets te bieden.
Lees meer