Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

De beste ervaringen in Northland, Zweden

Nancy
19 augustus 2024
Zweden is een land dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, en Northland is daarop geen uitzondering. Northland ligt in het noordelijkste deel van het land en is een paradijs voor outdoorliefhebbers. Van wandelen en kamperen tot vissen en sightseeing, er is voor elk wat wils in deze prachtige regio van Zweden. Hier vind je een aantal van de beste activiteiten in Noordland.
Lees meer

Kamperen in Wyoming, Verenigde Staten

Linda
16 augustus 2024
Wyoming staat bekend om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en diverse wilde dieren en is een toevluchtsoord voor outdoorliefhebbers. Van wandelen en kamperen tot het bekijken van wilde dieren en vissen, er is geen tekort aan activiteiten in deze prachtige staat. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Wyoming.
Lees meer

Wat te doen in Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Gertjan
14 augustus 2024
Provence-Alpes-Côte d'Azur, een regio in het zuidoosten van Frankrijk, is een paradijs voor liefhebbers van natuur, geschiedenis, cultuur en gastronomie. De regio biedt een verscheidenheid aan attracties en activiteiten voor alle soorten reizigers. Hier zijn enkele van de beste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een bezoek aan dit prachtige deel van Frankrijk.
Lees meer

Dingen om te doen in Woiwodschap Kuyavië-Pommeren , Polen

Linda
12 augustus 2024
Het woiwodschap Kuyavië-Pommeren, gelegen in het noordoosten van Polen, is een regio die rijk is aan geschiedenis, cultuur en natuurschoon. Van het verkennen van middeleeuwse kastelen tot kamperen midden in de natuur, er zijn genoeg activiteiten te doen in dit Poolse woiwodschap die aan ieders smaak voldoen. Hier volgen enkele van de beste activiteiten in het woiwodschap Kuyavië-Pommeren.
Lees meer

Dingen om te doen in Semigalia, Letland

Gertjan
11 augustus 2024
Semigalia, ook bekend als Zemgale, is een historische regio in Letland die bekend staat om zijn prachtige landschappen, rijke geschiedenis en gevarieerde culturele erfgoed. De regio is een paradijs voor zowel natuur- als geschiedenisliefhebbers en biedt een groot aantal activiteiten om van te genieten.
Lees meer

De beste ervaringen in Centraal-Transdanubië, Hongarije

Gertjan
4 augustus 2024
Centraal-Transdanubië, een regio in Hongarije, is een verborgen juweeltje voor fervente reizigers en biedt een overvloed aan activiteiten. Van het verkennen van historische locaties tot het genieten van thermale baden, de regio is een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een unieke en authentieke Hongaarse ervaring.
Lees meer