Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Wat te doen in Rijnland-Palts, Duitsland

Gertjan
31 maart 2023
Rijnland-Palts in Duitsland is een geweldige plek om te bezoeken voor wie op zoek is naar buitenactiviteiten, cultuur en geschiedenis. Van wandelen en kamperen tot het bezoeken van historische plaatsen, er is voor elk wat wils in deze prachtige regio. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Rijnland-Palts.
Lees meer

Wat te doen in West-Jutland, Denemarken

Derk
29 maart 2023
West-Jutland in Denemarken is een prachtig gebied waar van alles te doen is. Of je nu op zoek bent naar een avontuur in de buitenlucht of een ontspannen dagje aan het strand, West-Jutland heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in West-Jutland.
Lees meer

Wat te doen in Molise, Italië

Gertjan
27 maart 2023
Molise is een regio in Italië die bekend staat om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed. Van de glooiende heuvels van de Apennijnen tot het kristalheldere water van de Adriatische Zee, de Molise biedt tal van activiteiten om te verkennen en van te genieten. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Molise.
Lees meer

Dingen om te doen in Opper-Oostenrijk

Linda
26 maart 2023
Opper-Oostenrijk is een prachtige regio van Oostenrijk die een scala aan activiteiten biedt voor bezoekers van alle leeftijden. Van avonturen in de buitenlucht tot culturele ervaringen, er is voor elk wat wils in Opper-Oostenrijk. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Opper-Oostenrijk.
Lees meer

Wat te doen in Sleeswijk-Holstein, Duitsland

Linda
24 maart 2023
Sleeswijk-Holstein is een prachtige regio in Duitsland, waar bezoekers van allerlei activiteiten kunnen genieten. Van ontspannen op het strand tot het verkennen van het platteland, er is voor iedereen wel iets te doen in dit prachtige deel van het land. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Sleeswijk-Holstein.
Lees meer

Dingen om te doen in Alaska, Verenigde Staten

Linda
22 maart 2023
Alaska is een prachtige staat vol natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke buitenervaring of een ontspannend uitje, Alaska heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Alaska.
Lees meer