Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

De beste ervaringen in Ionische Eilanden, Griekenland

Gertjan
10 mei 2023
De Ionische Eilanden in Griekenland zijn een populaire bestemming voor reizigers die de Middellandse Zee willen verkennen. Met zijn prachtige stranden, oude ruïnes en levendige cultuur hebben de Ionische Eilanden voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een actief avontuur of een ontspannend uitje, er zijn genoeg activiteiten om je bezig te houden tijdens je verblijf.
Lees meer

Kamperen in Corsica, Frankrijk

Nancy
8 mei 2023
Corsica, gelegen in de Middellandse Zee voor de kust van Frankrijk, is een populaire bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Met zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, prachtige stranden en levendige cultuur zal Corsica bezoekers zeker een onvergetelijke vakantie bezorgen.
Lees meer

Kamperen in Lissabon, Portugal

Derk
7 mei 2023
Lissabon is de hoofdstad van Portugal en een van de mooiste steden van Europa. Met zijn prachtige architectuur, historische bezienswaardigheden en levendige cultuur is het geen verrassing dat het een populaire bestemming is voor reizigers. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een vakantie vol avontuur, er is genoeg te doen in Lissabon.
Lees meer

Wat te doen in de regio Murcia, Spanje

Gertjan
3 mei 2023
De regio Murcia in Spanje is een geweldige bestemming voor liefhebbers van het buitenleven. Met zijn prachtige landschappen, milde klimaat en overvloed aan activiteiten is er voor iedereen wel iets te beleven. Van kamperen tot strandactiviteiten, hier zijn de beste activiteiten om te doen in de regio Murcia.
Lees meer

De beste ervaringen in West-Kaap, Zuid-Afrika

Gertjan
30 april 2023
De Westkaap van Zuid-Afrika is een verbluffend mooi gebied vol activiteiten voor bezoekers. Van het verkennen van de natuurlijke schoonheid van het landschap tot het bezoeken van historische locaties, er is voor elk wat wils in deze regio. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in de Westkaap.
Lees meer