Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

De beste ervaringen in Noord-Noorwegen

Linda
2 september 2024
Noord-Noorwegen, ook wel bekend als Noord-Noorwegen, is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Deze regio is de thuisbasis van adembenemende landschappen, prachtige fjorden, het noorderlicht en de middernachtzon, waardoor het een ideale bestemming is voor een veelheid aan activiteiten. Hier vind je een aantal van de leukste activiteiten in Noord-Noorwegen.
Lees meer

Wat te doen in Trøndelag, Noorwegen

Gertjan
1 september 2024
Trøndelag, een fascinerende regio in Noorwegen, is een paradijs voor outdoorliefhebbers en cultuurliefhebbers. Of je nu van geschiedenis houdt, van natuur houdt of op zoek bent naar avontuur, er is genoeg te doen in dit prachtige deel van de wereld. Van wandelen in de bergen tot het verkennen van historische locaties, er is voor elk wat wils in Trøndelag.
Lees meer

De beste ervaringen in West-Vlaanderen, België

Linda
28 augustus 2024
West-Vlaanderen is een boeiende regio in België die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur, mooie landschappen en levendige cultuur. Het gebied is gevuld met een overvloed aan activiteiten die geschikt zijn voor alle soorten reizigers. Of je nu van natuur, geschiedenis of eten houdt, West-Vlaanderen heeft voor elk wat wils.
Lees meer

Dingen om te doen in Alentejo, Portugal

Derk
25 augustus 2024
De regio Alentejo, gelegen in de zuidelijke helft van Portugal, is een plek van immense schoonheid en charme. Alentejo staat bekend om zijn glooiende heuvels, kurkeikbossen en adembenemende kustlijn en is een paradijs voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, vogels kijken of gewoon ontspannen aan zee, Alentejo heeft iets te bieden.
Lees meer

Wat te doen in Lotharingen, Frankrijk

Nancy
23 augustus 2024
Lorraine, een schilderachtige regio in het noordoosten van Frankrijk, is een schatkamer vol culturele, historische en buitenactiviteiten. Deze regio biedt een scala aan ervaringen, van het bezoeken van middeleeuwse kastelen tot het verkennen van nationale parken en het genieten van de lokale gastronomie.
Lees meer

Dingen om te doen in Hälsingland, Zweden

Nancy
21 augustus 2024
Zweden, met zijn schilderachtige landschappen, rijke geschiedenis en levendige cultuur, biedt een overvloed aan activiteiten voor iedereen. Een van de verborgen juweeltjes van het land is Hälsingland, een provincie in het centrale deel van Zweden. Van het verkennen van charmante boerderijen tot wandelen door dichte bossen, er is geen tekort aan dingen om te doen in Hälsingland.
Lees meer