Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Denemarken ontdekken: Zuid-Jutland

Gertjan
16 juni 2023
Zuid-Jutland is een van de mooiste delen van Denemarken. Met zijn zandstranden, glooiende heuvels en weelderige bossen is het de perfecte plek voor buitenactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuur, er is voor elk wat wils in Zuid-Jutland. Hier vind je een aantal van de leukste activiteiten in Zuid-Jutland.
Lees meer

Ontdek de verborgen parel van Drenthe: 't Nije Hemelriek

Nancy
14 juni 2023
Ben je op zoek naar een paradijselijk toevluchtsoord dat natuurlijke schoonheid en rustig water combineert? Zoek dan niet verder dan 't Nije Hemelriek, een betoverend meer genesteld in het hart van Drenthe, Nederland. Dit verborgen juweeltje is een geliefde bestemming voor de lokale bevolking en een groeiend geheim onder reizigers die op zoek zijn naar een idyllische ontsnapping.
Lees meer

Ontdek de Letse geschiedenis en cultuur: 10 activiteiten die je moet doen in Letland

Gertjan
9 juni 2023
Vidzeme is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar buitenavontuur in Letland. Het ligt in het noorden van het land en herbergt enkele van de mooiste landschappen van Europa. Van schilderachtige bossen en rivieren tot glooiende heuvels en meren, er zijn genoeg activiteiten te doen in Vidzeme die je zullen vermaken.
Lees meer

Spanje ontdekken: Top ervaringen om van te genieten

Nancy
7 juni 2023
Murcia is een regio in Spanje vol prachtige activiteiten om van te genieten. Van prachtige stranden tot historische plaatsen en van buitenavonturen tot culturele ervaringen, Murcia heeft voor elk wat wils. Hier vind je een aantal van de beste activiteiten om te doen in Murcia.
Lees meer

Het beste van Griekenland ontdekken: Onvergetelijke ervaringen

Nancy
31 mei 2023
De Peloponnesos in Griekenland is een prachtige regio vol natuurlijke schoonheid, een rijke geschiedenis en veel activiteiten om u bezig te houden. Van het verkennen van oude ruïnes tot relaxen op het strand, er is voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of een ontspannen uitje, hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Peloponnesos.
Lees meer

Het beste van Nederland ontdekken: Een onvergetelijke reis

Linda
29 mei 2023
Flevoland is een provincie in Nederland die bekend staat om haar natuurschoon, waardoor het een geweldige bestemming is voor buitenactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een kampeervakantie of een dagje uit, hier zijn een aantal van de beste activiteiten om te doen in Flevoland.
Lees meer