Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Kamperen in Warmian-Masurian Voivodeship, Polen

Linda
2 augustus 2023
Het Poolse woiwodschap Warmia-Masurië, of de provincie Warmia-Masurië, is een fascinerende regio die bekend staat om zijn schilderachtige landschappen, rijke geschiedenis en vele buitenactiviteiten. Het ligt in het noordoosten van Polen en is een paradijs voor natuurliefhebbers, geschiedenisfanaten en avonturiers.
Lees meer

Wat te doen in Alabama, Verenigde Staten

Gertjan
31 juli 2023
Alabama, gelegen in het zuidoosten van de Verenigde Staten, is een staat die rijk is aan geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Alabama staat bekend om zijn warme gastvrijheid en biedt een overvloed aan activiteiten voor alle soorten interesses. Of je nu een buitenmens, een geschiedenisliefhebber of een fijnproever bent, er is altijd wel iets te doen in het hart van Dixie.
Lees meer

De beste ervaringen in Luik, België

Gertjan
28 juli 2023
België is een land rijk aan geschiedenis, cultuur en gastronomie, en een van de meest bruisende steden is Luik. Luik ligt in Wallonië en biedt een overvloed aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden en interesses. Of je nu van geschiedenis houdt, van lekker eten of van het buitenleven, in deze charmante stad kom je zeker aan je trekken.
Lees meer

Wat te doen in Nevada, Verenigde Staten

Derk
23 juli 2023
Nevada staat bekend om zijn bruisende nachtleven, adembenemende landschappen en recreatieve mogelijkheden in de buitenlucht en biedt een unieke mix van activiteiten voor elk type reiziger. Of je nu een adrenalinejunkie bent die op zoek is naar de volgende kick, een natuurliefhebber die op zoek is naar rust, of een geschiedenisfanaat die het verleden wil ontdekken, Nevada heeft iets voor jou.
Lees meer

Dingen om te doen in Vlaams-Brabant, België

Gertjan
21 juli 2023
Vlaams-Brabant, een prachtige provincie in de Vlaamse regio van België, wemelt van de activiteiten voor alle soorten reizigers. Of je nu van geschiedenis houdt, van natuur of van lekker eten, er is genoeg te doen in deze bruisende regio. Om je te helpen bij het plannen van je reis, vind je hier een aantal van de leukste activiteiten in Vlaams-Brabant.
Lees meer

De beste ervaringen in Piemonte, Italië

Linda
14 juli 2023
Italië is een land met een rijke geschiedenis, prachtige landschappen en een levendige cultuur die elk jaar miljoenen toeristen aantrekt. Van de vele regio's in Italië is Piemonte een must-visit bestemming. Hier zijn enkele van de beste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een bezoek aan Piemonte.
Lees meer