Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Wat te doen in Midi-Pyrénées, Frankrijk

Derk
1 november 2023
De regio Midi-Pyrénées in Frankrijk is een schatkamer vol natuurlijke schoonheid, cultureel erfgoed en opwindende activiteiten. De regio staat bekend om zijn gevarieerde landschappen, van pittoreske valleien en glooiende heuvels tot de dramatische toppen van de Pyreneeën. Hieronder vind je een aantal van de leukste activiteiten in Midi-Pyrénées.
Lees meer

Wat te doen in Zuidwest-Engeland, Verenigd Koninkrijk

Derk
30 oktober 2023
Zuidwest-Engeland, een regio rijk aan geschiedenis en cultuur, biedt een overvloed aan activiteiten voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Van het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de kustlijn en het platteland tot het onderdompelen in de plaatselijke kunstscene, er is voor elk wat wils in dit diverse en levendige deel van het Verenigd Koninkrijk.
Lees meer

De beste ervaringen in West-Transdanubië, Hongarije

Nancy
29 oktober 2023
West-Transdanubië, een regio in Hongarije, is een schatkamer vol natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en levendige cultuur. Of je nu een avonturier, geschiedenisfanaat of fijnproever bent, er is altijd wel iets te doen in deze gevarieerde regio. Hier zijn een paar van de beste activiteiten om aan deel te nemen terwijl je West-Transdanubië verkent.
Lees meer

Kamperen in Varsinais-Suomi, Finland

Nancy
27 oktober 2023
Ontdek de beste activiteiten in Varsinais-Suomi, Finland
Lees meer

De beste ervaringen in Leinster, Ierland

Linda
25 oktober 2023
Leinster, de oostelijke provincie van Ierland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en bruisende steden. Van het verkennen van oude kastelen en kathedralen tot wandelen door prachtige nationale parken, er is geen tekort aan activiteiten in deze boeiende regio. Twee campings die het overwegen waard zijn, zijn Camac Valley en Wolohans Silver Strand Caravan Park.
Lees meer

Wat te doen in Oregon, Verenigde Staten

Nancy
22 oktober 2023
Oregon, gelegen in de regio Pacific Northwest in de Verenigde Staten, is een staat die bekend staat om zijn gevarieerde landschap van bossen, bergen, boerderijen en stranden. De staat biedt een overvloed aan activiteiten die inspelen op verschillende interesses, van buitenavonturen tot culturele ervaringen.
Lees meer