Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

De beste ervaringen in Norrbotten, Zweden

Gertjan
15 september 2024
Norrbotten, gelegen in het uiterste noorden van Zweden, is een bestemming die een overvloed aan unieke en onvergetelijke activiteiten biedt voor alle soorten reizigers. Van het verkennen van de adembenemende wildernis en het betoverende noorderlicht tot het onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis, Norrbotten is een plek die je echt zal betoveren.
Lees meer

Wat te doen in Noord-Portugal

Gertjan
13 september 2024
Noord-Portugal is een schatkamer vol natuurlijke schoonheid, cultureel erfgoed en buitenactiviteiten. Van de adembenemende Dourovallei tot de bruisende stad Porto, de regio zit vol met attracties die elke reiziger zeker zullen bevallen. Of je nu een avonturier, een geschiedenisfanaat of een natuurliefhebber bent, Noord-Portugal heeft iets voor jou.
Lees meer

De beste ervaringen in Conwy, Verenigd Koninkrijk

Linda
11 september 2024
Als je een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk plant, is Conwy in Noord-Wales een bestemming die op je lijstje moet staan. Dit pittoreske stadje staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om zijn prachtige middeleeuwse kasteel, prachtige kustlandschap en tal van activiteiten voor alle leeftijden en interesses.
Lees meer

Wat te doen in Florida, Verenigde Staten

Nancy
8 september 2024
De Sunshine State, Florida, is een paradijs voor vakantiegangers met zijn prachtige stranden, levendige steden en talloze activiteiten voor alle leeftijden. Van themaparken van wereldklasse tot natuurreservaten, Florida biedt een breed scala aan ervaringen die je zullen achterlaten met blijvende herinneringen.
Lees meer

Wat te doen in Vrijstaat, Zuid-Afrika

Gertjan
6 september 2024
De provincie Free State in Zuid-Afrika is een schatkamer vol natuurlijke schoonheid, cultureel erfgoed en spannende activiteiten. Het is een must voor iedereen die op zoek is naar een authentieke Zuid-Afrikaanse ervaring. Van het verkennen van wildreservaten tot wandelen door adembenemende landschappen, de Vrijstaat heeft voor elk wat wils.
Lees meer

Wat te doen in Norfolk, Verenigd Koninkrijk

Linda
4 september 2024
Norfolk, een graafschap in het oosten van Engeland, is een prachtige bestemming met een unieke mix van adembenemende kustlijn, schilderachtig platteland en rijke geschiedenis. Of je nu een geschiedenisliefhebber, natuurliefhebber of fijnproever bent, Norfolk heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Norfolk, Verenigd Koninkrijk.
Lees meer