Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

De beste ervaringen in Azoren, Portugal

Derk
28 januari 2024
De Azoren, een betoverende eilandengroep in het midden van de Atlantische Oceaan voor de kust van Portugal, is een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers. Deze groep van negen vulkanische eilanden biedt een overvloed aan activiteiten, variërend van wandelen en walvissen spotten tot het verkennen van adembenemende vulkaanlandschappen.
Lees meer

Wat te doen in Limburg, Nederland

Derk
21 januari 2024
Limburg, een provincie in het zuidelijkste deel van Nederland, is een plek met een gevarieerd natuurschoon, een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Of je nu een natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of fijnproever bent, deze charmante regio heeft een overvloed aan activiteiten te bieden. Hier vind je een aantal van de leukste activiteiten in Limburg, Nederland.
Lees meer

Wat te doen in Waddeneilanden, Nederland

Derk
17 januari 2024
De Waddeneilanden, gelegen in Nederland, zijn een prachtige archipel die een unieke mix biedt van natuur, ontspanning en avontuur. Van het verkennen van de uitgestrekte en diverse landschappen tot het genieten van de lokale keuken, er is voor elk type reiziger wat wils op deze idyllische eilanden.
Lees meer

Dingen om te doen in Bourgondië, Frankrijk

Gertjan
15 januari 2024
Frankrijk is een land dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijk zijn wereldberoemde keuken. Een regio die in het bijzonder opvalt is Bourgondië, gelegen in het oostelijke deel van het land. Bourgondië staat bekend om zijn wijnproductie, maar biedt ook een overvloed aan activiteiten waar toeristen van kunnen genieten.
Lees meer

Kamperen in Oost-Engeland, Verenigd Koninkrijk

Gertjan
14 januari 2024
Het oosten van Engeland, een regio vol rijke geschiedenis, prachtige landschappen en bruisende steden, is een must-visit bestemming in het Verenigd Koninkrijk. Van het verkennen van middeleeuwse kastelen en kathedralen tot het genieten van de rust van het platteland, de regio biedt een overvloed aan activiteiten die geschikt zijn voor alle soorten reizigers.
Lees meer

Wat te doen in New Jersey, Verenigde Staten

Derk
12 januari 2024
New Jersey, dat vaak overschaduwd wordt door zijn bruisende buurman New York, is een verborgen juweeltje dat een overvloed aan activiteiten biedt voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Van de prachtige stranden tot de schilderachtige parken, de Garden State heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste activiteiten die je in de staat kunt doen.
Lees meer