Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Essentiële vaardigheden voor kamperen in extreme omstandigheden

Linda
2 april 2024
Kamperen is een spannende en avontuurlijke activiteit die mensen in staat stelt om in contact te komen met de natuur en even afstand te nemen van de drukte van alledag. Kamperen in extreme omstandigheden vereist echter meer dan alleen liefde voor avontuur. Het vereist een aantal essentiële vaardigheden die je kunnen helpen overleven en gedijen in uitdagende omgevingen.
Lees meer

Dingen om te doen in Delaware, Verenigde Staten

Linda
1 april 2024
Delaware, een kleine maar machtige staat in de Verenigde Staten, is een verborgen juweeltje voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Het is een staat vol geschiedenis, natuurlijke schoonheid en tal van activiteiten om je te vermaken. Of je nu van geschiedenis, natuur of eten houdt, in Delaware vind je zeker iets om van te houden.
Lees meer

Wat te doen in Wales, Verenigd Koninkrijk

Derk
31 maart 2024
Wales, een deel van het Verenigd Koninkrijk, is een land met een ongeëvenaarde schoonheid, een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Dit kleine maar prachtige land heeft een groot aantal activiteiten en attracties voor alle soorten reizigers.
Lees meer

Ontsnappingen buiten de gebaande paden: Ontdek afgelegen kampeerlocaties

Linda
30 maart 2024
Kamperen is een activiteit die velen vreugde en rust brengt. Het is een kans om los te komen van de drukte van alledag en weer in contact te komen met de natuur. Voor sommigen ligt de aantrekkingskracht van kamperen in de kans om locaties te verkennen die niet aan het net zijn gekoppeld en om een echt afgelegen ervaring te beleven.
Lees meer

Wat te doen in Etelä-Pohjanmaa, Finland

Derk
24 maart 2024
Etelä-Pohjanmaa, ook bekend als Zuid-Ostrobothnië, is een regio in Finland die bol staat van de unieke activiteiten en attracties. Van prachtige landschappen tot culturele ervaringen, deze regio heeft voor elk wat wils. Als je een bezoek plant, vind je hier een aantal van de beste activiteiten om te doen in Etelä-Pohjanmaa.
Lees meer

De beste ervaringen in Basilicata, Italië

Linda
20 maart 2024
Italië is een land dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en verrukkelijke keuken. Een regio die vaak over het hoofd wordt gezien ten gunste van bekendere bestemmingen als Rome of Venetië is Basilicata. Basilicata ligt in het zuiden van het land en is een verborgen juweeltje dat een schat aan activiteiten biedt voor alle soorten reizigers.
Lees meer