Blog

Lees alles over kamperen, avontuur en het buitenleven

Kamperen in Centraal-Griekenland, Griekenland

Nancy
8 april 2024
Centraal-Griekenland, ook bekend als Sterea Ellada, is een levendige regio die een mix biedt van moderniteit, geschiedenis en natuurschoon. Van het verkennen van de oude ruïnes van Delphi tot kamperen onder de sterren aan de voet van de berg Parnassus, er zijn genoeg activiteiten om je tijdens je bezoek te vermaken. Hier zijn enkele van de beste activiteiten om te doen in Centraal-Griekenland.
Lees meer

Wat te doen in Graubünden, Zwitserland

Nancy
7 april 2024
Zwitserland, het land van majestueuze bergen, serene landschappen en pittoreske stadjes, biedt een overvloed aan activiteiten voor avonturiers, natuurliefhebbers en geschiedenisfanaten. Een van de spannendste regio's om te verkennen in Zwitserland is Graubünden, het grootste en meest oostelijke kanton, dat bekend staat om zijn gevarieerde cultuur, natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten.
Lees meer

Slimme doe-het-zelf-oplossingen voor veelvoorkomende buitenuitdagingen

Linda
6 april 2024
Kamperen is voor velen een geliefd tijdverdrijf. De rust van de natuur, de kick van het ontdekken en de voldoening van zelfredzaamheid zijn maar een paar van de redenen waarom mensen graag kamperen. Het buitenleven kan echter ook een heleboel uitdagingen met zich meebrengen. Van guur weer tot vervelende insecten, kamperen kan soms een test zijn voor je geduld en vindingrijkheid.
Lees meer

Wat te doen in Karlovy Vary, Tsjechië

Gertjan
5 april 2024
De regio Karlovy Vary, gelegen in het westen van Tsjechië, is een schatkamer vol culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Van de pittoreske stadjes, thermale bronnen en prachtige landschappen tot de rijke geschiedenis en levendige culturele scène, deze regio biedt een veelheid aan activiteiten voor elke smaak en interesse.
Lees meer

De digitale detox: Verbinding verbreken en herstellen door te kamperen

Nancy
4 april 2024
In de hyperverbonden wereld van vandaag, waar we constant gebombardeerd worden met digitale informatie, kan het een hele opgave zijn om afstand te nemen van technologie. Het concept van een 'Digitale Detox' - een periode waarin iemand afziet van het gebruik van elektronische apparaten zoals smartphones of computers - wordt echter steeds populairder.
Lees meer

Kamperen in Etelä-Savo, Finland

Gertjan
3 april 2024
Etelä-Savo, ook bekend als Zuid-Savonië, is een regio in Finland die bekend staat om zijn betoverende schoonheid, rijke culturele erfgoed en een breed scala aan buitenactiviteiten. Van wandelen door weelderige bossen en het verkennen van kristalheldere meren tot genieten van lokale culinaire hoogstandjes, er is voor elk wat wils in Etelä-Savo.
Lees meer