€23.9
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (3 votes)

Camping les Bruyeres  

Route de Céret
66480, Maureillas Las Illas
France

Camping les Bruyeres   is a campsite with 30 pitches in Maureillas Las Illas, France, located in the Languedoc-Roussillon region. Camping les Bruyeres   has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents

Facilities
Wifi
Cooking facilities
Snackbar

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

audryhoe
Dutch
De camping is lekker rustig in juni. De mensen die er zijn, zijn voor het merendeel 65plus. In een paar laantjes staan mobile homes en er zijn op terrassen middelgrote vlakke tent- en caravanplekken. Mooi zwembad, wifi over de hele camping (ca. € 8 per week). Sanitair is redelijk oud, maar wel schoon. Af en toe ruik je een beetje een rioolluchtje. Maar gewoon niet te lang douchen (is sowieso beter!). Aardige eigenaresse die een beetje Engels spreekt. Je kunt bij haar broodjes bestellen voor een lekker ontbijtje in de ochtend. Over de ochtend gesproken: in het weiland naast onze plek (nr 29) stond een ezel die af en toe hard Aiiii blaat. Gewoon het geluid opnemen met je mobiel en je hebt een mooi wake up alarm. Ha,ha...hoort er allemaal bij. De camping ligt ca. 30 km van de Middellandse zee en je kunt ook zo de bergen in. In de buurt zijn mooie oude dorpjes (bijv. Castelnou, een Les Plus Beaux Villages dorp).
1 year ago

Arthur
Dutch
Het is even geleden,maar wij zijn 2 keer met onze caravan op deze camping geweest.Eerste keer nog met de oude (letterlijk) eigenaren.Toen troffen we een camping aan,met eigen watertappunt en stroompaal,ruime plaatsen,en een eigenaresse die kwam vragen of alles naar wens was.....Hoe anders in 2007 onder de nieuwe eigenaren.Camping vol gezet met spuuglelijke mobilhomes (€€€) en jonge medewerkers die er van overtuigd zijn,dat ze goed engels spreken....onverstaanbaar.adieu la bruyere.....zoveel betere campings in de directe omgeving!!
1 year ago

scheper
Dutch
Wij zijn hier vorig jaar met ons gezinnetje geweest, rustige camping (bijna geen nederlanders!) simpel zwembad, middellandse zee snel bereikbaar, goed betaalbaar, personeel spreekt gebrekkig engels. het waait behoorlijk in deze streek, maar door ligging en bomen heb je hier nagenoeg geen last van, toiletten en douches zijn simpel, maar alles werkt en er is altijd warm water. wanneer je weinig wensen hebt en een rustige camping zoekt is dit een aanrader. reserveren volgens mij niet nodig. dichtbij supermarkt (ceret) (argeles,place sud, kan je gratis parkeren)
1 year ago