€26.3
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 May till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
Sailing/surfing
Washing machines
4 / 5 (5 votes)

Camping Les Acacias

Avenue du Général de Gaulle
66700, Argeles Sur Mer
France

Camping Les Acacias is a campsite with 85 pitches in Argeles Sur Mer, France, located in the Languedoc-Roussillon region. Camping Les Acacias has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Camping Les Acacias offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Bike rental

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Annerie
Dutch
Terug van een heerlijke vakantie in Argeles sur Mer. We hebben op deze camping een mobil home voor 2 week gehuurd. Superrelaxte kleine camping op loopafstand van strand en de boulevard. Argeles sur mer is mega toeristisch maar eenmaal terug op de camping merk je daar niks van. Veel franse kampeerders en er zijn maar een paar stacaravans. Dus een echte campingsfeer. Eigenaren zijn erg aardig en vinden persoonlijk contact een aandacht heel belangrijk. Geen zwembad hebben we niet gemist! Geen animatie ook fijn? wel wat muziek van naastgelegen camping maar niet storend. Heerlijk schaduwrijk. Klein eettentje op de camping voor pizza tapas en rose. Kortom voor ons top! 2 17 jarige dames die mee waren hebben zich ook prima vermaakt.
1 year ago

Els
Dutch
Een week doorgebracht op deze camping. Het was een open en vriendelijke sfeer. Het was goed te merken dat de camping met liefde en passie werd gerund. Op alle vragen kwam een antwoord en zelfs met een verjaardag een liedje en een biertje. Wat vooral erg fijn was was dat het sanitair met veel zorg werd bijgehouden. Het was erg ruim en schoon. Ook is er elke nacht een bewaker aanwezig. In de avonden lawaai van de naastgelegen campings en de boulevard maar dat hoorde ook wel een beetje bij de toeristische sfeer van de omgeving. Strand te voet bereikbaar en op de camping ook een gezellig barretje, waar ook gegeten kon worden. Fijne, vrij rustige camping in deze drukke omgeving.
1 year ago

Dennis
Dutch
Centrale ligging, toiletgebouw was schoon en nooit lang hoeven wachten. Schaduwrijke kampeerplaatsen, voldoende ruim voor een tent. Wat viel tegen? De campingeigenaresse sprak geen engels, alleen maar Frans, communicatie via Google Translate. Hierdoor ging het bij aankomst ook mis... We hadden twee kampeerplaatsen gehuurd, we waren met 3 tenten en twee auto's. En hier zat het probleem. We zaten aan een doodlopend laantje en konden een volkswagen bus alleen achteruit het laantje uitrijden als de overige kampeerplaatsen bezet zouden zijn. Met een caravan wordt het ook een lastig verhaal ... Hielp niet met het oplossen van het autoprobleem. Vond dat we lastig deden, een kleine camping, al de grootste plaatsen ... Ons alternatief was om een extra plaats bij de boeken(ter betaling) als parking voor de auto's en per nacht te bekijken of er een extra kampeerplaats vrij zou zijn, waar op de camping maakte ons niet uit, we waren flexibel. Dit was niet mogelijk, alles zou bezet zijn... We hebben bijna heel de vakantie tegen lege plekken aangekeken. Omdat ze vond dat we lastig deden wilde ze ons wel het geld teruggeven van beide plekken zodat we naar een andere camping konden. We vonden zelf met de camping niks mis, alleen een beetje behulpzaamheid was wel op zijn plaats. Het was een Franse camping, wij waren de enigste Nederlanders, misschien wilde ze ons niet?
1 year ago

Herman
Dutch
Voor een keer wilden we zon, strand en zee. Dat hebben we gekregen. Geen wolk gezien en op slechts 800 meter van het strand. Genoeg te doen voor de meiden in de omgeving, maar ook op de camping werd voldoende georganiseerd. Paella party, karaoke. Mijn dochters willen morgen weer.
1 year ago

H. lip
German
Schöner gemütlicher Platz. Sehr freundliche Mitarbeiter! Nachtwache geht jede Stunde über den Platz. Einziges manko ist, das um 22 Uhr die Hauptsanitäranlagen geschlossen werden und dann für die Nacht nur drei Toiletten für alle Gäste da sind. Pitches groß genug für 2 Zelte und Auto (ca 100qm) Bis zum Strand sind es nur ca 250 m Möglichkeiten um Essen zu gehen gigt es im 500m Radius mehr als meine Urlaubstage reichen :-)..Auch ein sehr guter Platz um Ausflüge in die Umgebung zu machen. (Spanien, Massiv de Albera, Carthagerburgen, Wandern etc). Wir werden wohl in 2016 zum dritten mal hinfahren.
6 years ago