€17
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes)

Camping La Sieste  

Vereilles
34260, La Tour sur Orb
France

Camping La Sieste   is a campsite in La Tour sur Orb, France, located in the Languedoc-Roussillon region. Camping La Sieste   has a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Richard
Dutch
Het ruime zwembad en de ligging van de camping zijn prima. Het is een kleine camping waar iedereen elkaar bleek te kennen. Sommige al meer dan 25 jaar dus niet iedereen ziet de nadelen zoals wij die zagen. De kinderen tot 16 jaar kunnen zich hier wel vermaken. De toiletten werden tijdens ons bezoek slechts 1 keer per dag schoongemaakt en dat was om 06.00 in de ochtend. De toiletruimtes zelf waren sterk verouderd en dus veelal vies. Ook de doucheruimtes zijn verouderd maar wel lekker ruim. Er is genoeg warm water en de straal is ook prima. Het terrein van de camping werd goed bijgehouden. Vuilnisbakken werden elke dag geleegd en het hele terrein zag er goed uit. Er zijn genoeg leuke dingen te doen binnen 30 tot 90 minuten rijden.
1 year ago

sam
Dutch
10 jaar geleden voor de eerste keer naar la sieste geweest.. Toen nog als 19 jarige met ouders en het vriendje..het vriendje is blijven plakken en nu gaan we zelf met onze kinderen naar daar.. Het is elk jaar een fijn weerzien met iedereen.. En ja er wordt s avonds gezellig samen gezeten en plezier gemaakt maar het is nooit over the top. Dus nachtlawaai vink sterk overdreven. Als je niet tegen het gezellige geroezemoes kan moet je niet naar een camping gaan.. Hoort erbij...het is een topcamping
1 year ago

Familie vermeylen
Dutch
Heel rustige camping, mooie natuur, vriendelijke uitbaters
1 year ago

gaston de marie
Dutch
we gaan er al 12 jaar en voelen ons er thuis de omgeving is supper het personeel is heel lief en behulpzaam prijs en kwaliteit ok
1 year ago

Braeckman
Dutch
Een prachtige omgeving. Mooie en gevarieerde natuur. Prachtige en gezellige dorpjes. Familiale en heel nette camping aan rivier. Groot en mooi zwembad. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Ongewongen en vriendelijke sfeer. Uitbaters steeds ten dienste van de gasten. Een dikke pluim!!!
1 year ago

Kristin Vangenechten
Dutch
Heel gezellige camping. Schitterende ligging. Veel te doen in de omgeving. Mijn 3 jonge kinderen vonden er direct speelkameraadjes, de ouders even goed. En nachtlawaai ... je kon elke avond wel aan een tent terecht voor een babbel en een drankje, maar dat was allemaal heel rustig !
1 year ago

ilona
Dutch
camping is erg mooi gelegen, mooi zwembad, echter de avondrust wordt niet nageleefd. Mensen ontmoeten elkaar jaar op jaar en houden 's avonds borrels tot in de kleine uurtjes, tot 2 of 3 uur 's nachts wordt normaal gevonden, het is toegestaan te socializen. niets geen rustige camping waar alleen krekels de rust verstoren zoals in de folder staat!We hebben nog nooit zoveel verstoorde nachten gehad.
1 year ago

Ann
Dutch
Ook wij gingen dit jaar voor het eerst naar La Sieste en ik begrijp nu waar de naam van de camping vandaan komt. Tijdens de middag, de siësta, is het doodstil op de camping. Blijkbaar moet iedereen dan bijkomen van de late nachten. Want vanaf 21 uur tot minstens 2 uur 's nachts is er lawaai. (En wij waren er dan nog na het hoogseizoen!!!) Deze camping is een echt Belgisch bastion. Iedereen kent iedereen. Borrelen tot de late uren en zonder demping van de stem (integendeel zelfs) is inderdaad een ferm probleem op deze camping. De eigenaar heeft hier weinig controle over. De bar is immers ook open tot in deze late uren. Maar als je het lawaai verdraagt een zeer mooie camping. Groot en proper zwembad (gesloten tussen 13 en 15u), Leuke rivier (afgesloten met een hek zodat jongen kinderen er niet onbewaakt in kunnen), deftig sanitair. (Douchen sluiten wel al om 22u, nogal vroeg als je op uitstap bent geweest vind ik, maar ik vermoed dat dit een maatregel is om hangjongeren en hun lawaai :-
1 year ago

Rob De Jonghe
Dutch
Er is niet te veel luxe, maar alles is proper. De plaatsen zijn ruim en bieden ruim voldoende schaduw. Maar het is vooral de gezellige familiale sfeer die de camping zo uniek maakt.
1 year ago

Fam. Van Dyck
Dutch
Wij waren er 2x in mei/juni 2011/12. Op dat moment komen de campinggasten er voor de rust en de vriendschappelijke sfeer. Helemaal geen drukte of nachtlawaai. Vorig jaar op de camping mooie foto's gemaakt van de Wielewaal! Basic camping met groot zwembad en zeer proper sanitair. Fraai gelegen naast de rivier de Orb. s'Morgens vers brood en croissants. Eigenares kookt s'avonds lekkere eenvoudige maaltijden. Zeer mooie deels nog onbekende omgeving. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Wij gaan in 2013 zeker terug!
1 year ago